Børnehave


Sjov skaber åbenhed! Fotogalleriet har fotograferet i mange børnehaver i løbet af de sidste 15 år, så det er blevet til en del børn og mange gode billeder. Vores filosofi er, at det skal være sjovt både at blive fotograferet og være fotograf. Og hvem er nemmere at have det sjovt med end 3-5 årlige! Når vi er færdige i en ny børnehave er det derfor ikke sjældent, at en af de voksne udbryder: “Der er jo slet ikke nogen, der har grædt i dag!” Vi gør hvad vi kan for at både børn og voksne synes, at vi er et rart bekendtskab. Vi har f.eks. som det eneste fotofirma i Danmark altid besøgt børnehaven dagen inden den rigtige fotodag, så fotografen ikke er et fremmed ansigt for børnene.

Billedeserierne


I dag hvor Fotogalleriet er en webshop skal du først bestemme hvilke billedeserie du ønsker når du har set billederne af dit barn.
Som før er der stor fordel ved at vælge en af serierne hvor du faktisk sparer ca. 35 % i forhold til hvis du købte billederne enkeltvis.
Ønsker du flere billeder end der er i serierne kan du vælge at supplerer med enkeltbilleder.

Billederne kan fås i følgende størrelser:
28×35, 20×26, 13×18, 9×12, 6×8, 3,5×4,5 cm Gruppebilleder er altid 20x26cm

Billederne


Vi leverer portrætbillederne i farve eller sort/hvid efter forældrenes bestilling. Portrætbillederne fotograferes med hvid baggrund. Gruppebilledet leveres i farve.