Skoler


Der er forskel på et godt og dårligt skolebillede. Men prisen er den samme! Skolefoto skal behandles med respekt. Det handler ikke bare om at få knaldet billederne af. Børn vokser hurtigt, årene flyver og det er vigtigt at have en række gode skolebilleder at se på – og se tilbage på. Og er der noget mere ærgerligt end at betale for et dårligt billede, når det kunne have været meget bedre med en smule ekstra omtanke? Hos Fotogalleriet får I høj service og professionel kvalitet med i pakken. Og en fotograf som aldrig bliver skoletræt! Vores ambition er ikke at være størst, men at være bedst for nu at sige det lidt udansk.

Billedeserierne


I dag hvor Fotogalleriet er en webshop skal du først bestemme hvilke billedeserie du ønsker når du har set billederne af dit barn.
Som før er der stor fordel ved at vælge en af serierne hvor du faktisk sparer ca. 35 % i forhold til hvis du købte billederne enkeltvis.
Ønsker du flere billeder end der er i serierne kan du vælge at supplerer med enkeltbilleder.

Billederne kan fås i følgende størrelser:
28×35, 20×26, 13×18, 9×12, 6×8, 3,5×4,5 cm Gruppebilleder er altid 20x26cm

Billederne


Vi leverer portrætbillederne i farve eller sort/hvid efter forældrenes bestilling. Portrætbillederne fotograferes med hvid baggrund. Gruppebilledet leveres i farve.